24. december - Juleaften |
|
Frokost | Middag |
---|---|
Æblesild. Julemedister med rødkål og surt. Gratineret toast med pærer og blåskimmelost. |
Honning marineret and med brunede kartofler sur/sød sovs og waldorfsalat. Ris a la mande med Amaretta kirsebærsovs. |
25. december - Juledag |
|
Frokost | Middag |
---|---|
Marineret sildefilet på isblok med smørstegte persillekartofler. Fransk sylte med rødbeder. Roastbeef med friturestegte løg og tomater. Røget dyrekølle med røræg. Rødkit ost og gorgonzola med friske dadler. |
Stegte halve timianæbler med sprød skinke. Nakkesteg med rødkål/granatæblesalat. Muldvarpeskud. |
26. december - 2. Juledag |
|
Frokost | Middag |
---|---|
Glarmestersild. Fransk sylte med rødbeder. Nakkesteg med rødkål og surt. Roastbeef mede friturestegte løg og tomater. Røget dyrekølle med røræg. Lidt ost og frisk sharonfrugt. |
”Hapser” med røget laks og lime. Roastbeef med salat af vilde ris og tranebær. Rabarberparfait ned kanelmandler. |