Skærtorsdag 2. april 2015 |
|
1. Gratinerede portobellosvampe. 2. Laks med asparges og hollandaisesovs. 3. Chokolademousse med blåbær. |
Langfredag 3. april 2015 |
|
1. Røget hellefisk med bagte tomater. 2. Lammefrikadeller. Dertil thai-nudelsalat med sprødt grønt. 3. Citronfromage. |
Påskelørdag 4. april 2015. |
|
1. Sildemad. 2. Skidne æg. 3. Arme riddere. |
Påskedag 5. april 2015. |
|
1. Salat med rejer og melon. 2. Bøfsalat. 3. Muldvarpeskud. |
2. Påskedag 6. april 2015. |
|
1. Fyldte æg. 2. Røget dyrekølle med friske figner og champignonsalat. 3. Sprøde marengs med skum og frugt. |