Julemaden i 2014

24. december - Juleaften

Frokost Middag
Æblesild.
Julemedister med rødkål og surt.
Gratineret toast med pærer og blåskimmelost.
Honning marineret and med brunede kartofler sur/sød sovs og waldorfsalat.
Ris a la mande med Amaretta kirsebærsovs.

25. december - Juledag

Frokost Middag
Marineret sildefilet på isblok med smørstegte persillekartofler.
Fransk sylte med rødbeder.
Roastbeef med friturestegte løg og tomater.
Røget dyrekølle med røræg.
Rødkit ost og gorgonzola med friske dadler.
Stegte halve timianæbler med sprød skinke.
Nakkesteg med rødkål/granatæblesalat.
Muldvarpeskud.

26. december - 2. Juledag

Frokost Middag
Glarmestersild.
Fransk sylte med rødbeder.
Nakkesteg med rødkål og surt.
Roastbeef mede friturestegte løg og tomater.
Røget dyrekølle med røræg.
Lidt ost og frisk sharonfrugt.
”Hapser” med røget laks og lime.
Roastbeef med salat af vilde ris og tranebær.
Rabarberparfait ned kanelmandler.

Tilbage til Toppen